Tab Size Bug

If you've found any defects of PilotEdit, post it here.

Tab Size Bug

Postby buntoro » Tue Nov 03, 2020 8:41 am

Hi,

I am having the difficulties on changing the tab size.
There is option to change in Configure - Options on Tab.
The default for Tab Size is 4.
I change it into 2, but everytime I click Tab button, I get a 4 spaces character instead of 2.
For somewhat reason change to any number, will give you the same 4 spaces.
Using Hex mode will show you 20 (as represent Ascii for space) 4 times.

A bug probably?
Happened on PilotEdit 12.9.0 upto 14.5.0 on Windows 10.

Regards,

Buntoro
buntoro
 
Posts: 62
Joined: Wed Jun 08, 2011 4:24 am

Re: Tab Size Bug

Postby Ray » Mon Dec 07, 2020 1:41 pm

Hi,

Configure - Options is only for a file without file type.
For a known file type, you need to define it in "Advanced" window of the file type.

ChangeTagForAFileType.png
ChangeTagForAFileType.png (52.39 KiB) Viewed 1089 times


Thanks,
Ray
Ray
 
Posts: 156
Joined: Thu May 19, 2011 2:10 pm

Re: Tab Size Bug

Postby buntoro » Mon Dec 14, 2020 8:26 am

Hi Ray,

Thank you for the response.
It works as expected by changing it in Configure - File Type....

Thanks,

Buntoro
buntoro
 
Posts: 62
Joined: Wed Jun 08, 2011 4:24 am

Re: Tab Size Bug

Postby ViggenAJ37 » Fri Jan 29, 2021 7:22 pm

It worked perfectly for me, too, thanks a lot! And it's saved me a lot of time, as the tabs were a problem when dealing with tons of files and tables about this Budapest real estate I had to make a report about...
Last edited by ViggenAJ37 on Fri Feb 19, 2021 12:56 pm, edited 1 time in total.
ViggenAJ37
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 29, 2021 6:12 pm

Re: Tab Size Bug

Postby Ray » Sat Jan 30, 2021 2:24 am

Thanks,
Ray
Ray
 
Posts: 156
Joined: Thu May 19, 2011 2:10 pm


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron